Bevrijdingsconcert 2024 in de Piushaven

Informatie
Datum:
05 mei 2024
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: Gratis
Locatie:Piushaven

Op 5 mei vieren we de bevrijding van Nederland in 1945 en de bevrijding van het toenmalig Nederlands-Indië. Ook staan we stil bij de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. Om dit te vieren organiseert het Oranje Comité Tilburg een bevrijdingsconcert aan het water in de Piushaven. Een feestelijk evenement met een variatie van lichtklassieke muziek, (neder)pop en wereldmuziek. Het concert is gratis toegankelijk en start om 20:00 uur.

Geniet samen van de klanken van het Festivalorkest van het Zuiden en diverse solisten onder leiding van dirigent Jasper Staps. Het is alweer de achtste keer dat het Bevrijdingsconcert in de Piushaven wordt georganiseerd. Neem plaats op de kade of ga lekker in een bootje voor het podium dobberen. Bij de horecazaken op de kade kun je uiteraard iets lekkers te eten en drinken scoren. Zeker zijn van een plekje? Reserveer alvast bij je favoriete horecazaak aan de Piushaven.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Bevrijdingsconcert 2024? Of over de dodenherdenking en Bevrijdingsdag in Tilburg? Check dan snel deze website.