Laden Evenementen

Bewoners rondom Rooseveltplein organiseren Voordeurmarkt op Burendag

Informatie
Datum:
24 september 2022
Tijd:
10:00 tot 16:00
Locatie:Rooseveltplein
Voordeurmarkt

Op zaterdag 24 september is het Burendag! Rondom het Rooseveltplein wordt door bewoners voor de tweede keer een Voordeurmarkt georganiseerd. Vorig jaar was het een groot succes en ook dit jaar kunnen bezoekers tussen 10.00-16.00 uur uitgebreid rondsnuffelen tussen de tweedehands spullen die buurtbewoners te koop zetten.

Bezoeken & meedoen Voordeurmarkt

De Voordeurmarkt vindt plaats in het deel van Korvel dat grenst aan de Laarstraat en de Berkdijkse-straat. De verkoop start vanaf 10.00 uur. Om 16.00 uur is de Voordeurmarkt afgelopen.

Alle bewoners in de buurt hebben een flyer ontvangen met de uitnodiging om zich aan te melden. Heb jij je nog niet aangemeld en wil je graag meedoen? Meld je dan alsnog aan! Dit kan tot en met 16 september via de website www.voordeurmarkt.nl.

Burendag

Burendag staat in het teken van ontmoeten en samen iets doen in je eigen buurt. Vorig jaar was de markt ook een groot succes. Zo’n 70 bewoners verkochten vanachter hun voordeur allerlei tweedehands spullen. Dit is natuurlijk een duurzame en leuke manier om je huis een keer op te ruimen of nieuwe spullen aan te schaffen. Daarnaast levert het leuke gesprekken op met andere buurtbewoners waardoor iedereen elkaar weer wat beter leert kennen!

Meer info

Voor meer informatie over de Voordeurmarkt kan je terecht op www.voordeurmarkt.nl.