Bieren met de Buren op de Korte Heuvel: 4 speciaalbieren voor €15,-

Informatie
Datum:
28 februari 2022
Prijs: Gratis entree

Bar Leonardo & Studio aan de Korte Heuvel organiseren iedere laatste maandag van de maand het concept Bieren met de Buren. Tijdens deze bierproeverij geniet je van vier speciaalbieren voor slechts €15,-. 
Bar Leonardo is een gezellig café met de focus op speciaalbieren. Ze hebben altijd ruim 100 bieren van over de hele wereld op de kaart staan en het aanbod is dan ook divers. Tijdens Bieren met de Buren staat er maandelijks een andere brouwerij centraal waarvan jij bieren kunt proeven. Zo kun je maandelijks voor een fijne prijs de bieren van een andere brouwerij leren kennen. Buiten de brouwerij die in het zonnetje wordt gezet, kun je ook genieten van andere bieren van verschillende brouwerijen. Tijdens Bieren met de Buren hanteren zowel Bar Leonardo als Studio hetzelfde bieraanbod. Je kunt dus bij beide zaken genieten van dezelfde bieren.

Meer informatie

Bieren met de Buren duurt iedere editie van 19:00 uur tot sluit. Benieuwd naar de brouwerij die in het zonnetje wordt gezet en waarvan je tijdens deze editie bieren kunt proeven? Bekijk dan vooral de Facebookpagina’s van Bar Leonardo en Studio. Hier vind je ook andere leuke acties en evenementen van beide horecazaken.

En zet Bieren met de Buren vooral in je agenda zodat je gezellig speciaalbieren kunt gaan proeven. Maandagavond en vier speciaalbieren voor slechts €15,-. Wie wil dat nou niet?!