Laden Evenementen

Bierfestival Proef Lokaal, een nieuw Tilburgs bierfestival in de Piushaven

Informatie
Datum:
08 oktober 2023
Tijd:
13:00 tot 20:00
Prijs: Gratis
Locatie:Piushaven
Bierfestival Proef Lokaal

Tilburg krijgt er weer een bierfestival bij. Op 8 oktober presenteren negen brouwerijen hun lekkerste speciaalbieren tijdens het bierfestival: “Proef Lokaal”, georganiseerd door Stadsbrouwerij 013. Het wordt georganiseerd op het terrein van Stadsbrouwerij 013 aan de sfeervolle Piushaven.

Tijdens Proef Lokaal proef je speciaalbieren van onder andere 100 Watt Brewery, Van Moll Craft Beer, de Roos en natuurlijk ook de bieren van Stadsbrouwerij 013. In totaal staan er negen brouwerijen klaar om hun heerlijke bieren aan jou te laten proeven. Naast het gevarieerde aanbod van speciaalbier vind je ook heerlijk eten tijdens het festival. Burgers, de welbekende loaded fries en heerlijke borrelhapjes zoals nacho’s. Genoeg lekkers om jouw middag compleet te maken! Ben je niet zo’n bierliefhebber? Geen zorgen! Er wordt ook wijn en frisdrank geschonken. Daarnaast hebben ze verschillende 0.0 bieren.

Meer informatie

Bierfestival Proef Lokaal vindt plaats op 8 oktober tussen 13:00 uur en 20:00 uur bij Stadsbrouwerij 013! Tickets kopen? Dat is niet nodig, het festival is voor iedereen toegankelijk, want de entree is gratis! Een proefglas en munten om nieuwe bieren te ontdekken kun je ter plaatse kopen. Onderstreep 8 oktober in je agenda en tot dan aan de Piushaven!

Bierfestival Proef Lokaal