Bierproeverij Bierbattle bij Foxfarm

Informatie
Datum:
14 juni 2024
Tijd:
20:00 tot 22:30
Prijs: €25,-
Op vrijdag 14 juni is het tijd voor de tweede editie van de Bierbattle bij Foxfarm! Bierbattle & FoxFarm bundelen opnieuw hun krachten voor een epische bierproeverij mét een twist… De biersommelier en zytholoog én de bieren gaan de strijd met elkaar aan om te bepalen wie/wat de állerbeste is!
Ken jij het fenomeen ’trapje op, trapje af’? We hebben het natuurlijk over het ’trapje’ van La Trappe, bestaande uit de diverse bieren van deze traditionele trappistenbrouwerij. Voor deze editie van de Bierbattle hebben Chiara en Jens hun eigen trapje gemaakt, geïnspireerd op La Trappe, maar dan nét anders. Ze hebben 6 bieren van verschillende brouwerijen geselecteerd en gaan jou tijdens de Bierbattle écht leren proeven!

Onze zytholoog en biersommelier geven je bij elk bier ieder een smaakomschrijving. Weet jij te ontdekken welke omschrijving er bij het bier hoort dat jij aan het proeven bent? Jens en Chiara zullen alles uit de kast halen om jou te overtuigen dat zij het bij het rechte eind hebben, door het vertellen van ongelofelijke anekdotes en overtuigende omschrijvingen. Uiteraard geven ze ook graag originele antwoorden op al jouw biervragen.
Tussendoor delen ze ook nog eens punten uit aan jullie, hoewel het niet precies duidelijk is hoe je die kunt verdienen… Één ding is zeker: aan het einde van de avond worden er prijzen uitgedeeld!

Meer informatie

Ben jij erbij? Bestel jouw ticket voor € 25 op bierbattle.nl!