Laden Evenementen

Binnengeluiden: Anekdotes in Kim’s Kroeg

Informatie
Datum:
06 december 2023
Tijd:
20:00 tot 22:00

Een groepje verhalenvertellers komt maandelijks naar Kim’s Kroeg, Piusplein 61 met hun anekdotes. De volgende editie is op woensdag 6 december van 20.30 tot ca. 22 uur. Wie die avond tussen 20 en 20.30 uur binnenkomt, krijgt een gratis consumptiebon voor wijn, bier of fris. De entree kost ook geen geld.

De vertellers komen met korte verhalen over allerlei onderwerpen. Van vrolijk tot treurig, van serieus tot komisch en van opvallend tot ingrijpend. Alle verhalen zijn echt gebeurd en de verteller was erbij. Vaak valt er wat te lachen. Een greep uit het aanbod van 6 december: relatie mislukt, Bossche Bollen Challenge en huishoudelijke misverstanden. De rubriek Klein Leed krijgt extra aandacht want die gaat in première.

Wie zelf geen anekdote heeft, kan ook komen luisteren. Bezoekers krijgen entertainment voorgeschoteld dat niet zo vaak te zien en te horen is in Kim’s Kroeg.

Nieuwe deelnemers met komische of spannende verhalen zijn welkom. Datums Anekdotes Kim’s Kroeg: 6 december 2023, 10 januari 2024 en 7 februari 2024.

Meer informatie: anekdotes.tilburg@gmail.com