Laden Evenementen

Bites & Business: Netwerkdiner voor Ondernemende Vrouwen

Informatie
Datum:
18 oktober 2022
Tijd:
19:00 tot 22:00
Prijs: €45,01
Locatie:Eetbar de Wagon

Bites & Business is een netwerk met ondernemende vrouwen, zowel zelfstandig als in loondienst. Er zijn vestigingen over het hele land waar lokaal netwerkdiners worden georganiseerd. Altijd in een informele setting en zonder spreker of thema, zodat je ook echt met elkaar in contact komt. Onder het genot van lekker eten en drinken helpen ze elkaar middels de enveloppen-methode. De netwerkdiners vinden elke maand plaats (m.u.v. de zomervakantie) in steeds een ander restaurant in Tilburg. Op dinsdag 18 oktober dineren ze bij Eetbar de Wagon. Als je kennis wilt maken dan kan je één keer zonder lidmaatschap naar een diner komen. Daarna bepaal je of je voor een klein bedrag per maand lid wilt worden. Als lid kun je naast de eigen lokale diners, ook aanschuiven bij diners in andere steden en meedoen aan de landelijke events. 

Over de avond

De lokaal georganiseerde netwerkavonden van Bites & Business zijn altijd in een informele setting en zonder spreker of thema. Zij als ondernemende dames hebben immers zelf genoeg gesprekstof. Onder het genot van lekker eten en drinken helpen de leden elkaar middels de enveloppen-methode. Wil je graag kennismaken met hen en andere ondernemende vrouwen? Kom dan zeker een keer naar een van de netwerkdiners. Bites & Business gelooft namelijk dat iedereen een ander kan inspireren en verder helpen. De kosten voor dit netwerkdiner zijn €40,17 ex btw, €45,01 incl BTW. Dit is inclusief (min.) 2 drankjes. Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur gaat het eten beginnen.

Meer informatie

Ben jij razend enthousiast na het lezen van de info over Bites & Business? Kan jij jezelf hier aanmelden. Wil jij nog meer weten over wat Bites& Business te betekenen heeft? Neem een kijkje op hun site!