Laden Evenementen

Blind daten in de Prison Island van NondeJeu tijdens Valentijnsdag

Informatie
Datum:
14 februari 2022
Tijd:
19:00 tot 22:00
Prijs: €35,

Ben jij single en lijkt het je gaaf om op een avontuurlijke manier misschien wel jouw ware te ontmoeten? NondeJeu organiseert een leuke blind date tijdens Valentijnsdag. Lees snel verder. 
Wat de bedoeling is? Jij geeft jezelf als single op en vervolgens gaan professionele matchmakers op zoek naar jouw perfecte match. Jij komt op Valentijnsdag om 19:00 uur naar NondeJeu aan het Pieter Vreedeplein en wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna ga je met jouw blind date anderhalf uur het cellencomplex van Prison Island in. Dit is een live action game bestaande uit dertig verschillende cellen waar je in iedere cel andere spellen speelt. Deze hebben vaak te maken met behendigheid, tactiek, snelheid en meer. Met de spellen zijn scores te halen die bij elkaar optellen. Je strijdt dus samen met jouw match tegen andere gematchte singles.

Na de anderhalf uur in Prison Island staat er nog een afsluitende borrel op het programma. Voor een hapje wordt gezorgd. Oftewel een leuke manier om wellicht de liefde van jouw leven te ontmoeten en hem of haar op een bijzondere en avontuurlijke manier te leren kennen.

Meer informatie

Iets voor jou? Je kunt jezelf aanmelden via valentijn@nondejeu.com. Deelname kost €35,-. Per mail volgt de benodigde informatie. Meer informatie? Check dan dit Facebook-evenement.