Agenda

kluizenaar

Blind Spot: een wandeling door Tilburg bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 26 september 2021 om 13:00 uur tot 25 september 2021 om 14:30 uur Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,00
Bestel tickets

Blind Spot: een wandeling door Tilburg bij De Nieuwe Vorst

Jelena Kostic nodigt je met Blind Spot uit om anders naar de stedelijke omgeving van Tilburg te kijken. Met een koptelefoon maak je een wandeling door de stad Tilburg en word je uitgedaagd om al je zintuigen te gebruiken. Wil jij Tilburg door een andere bril zien? Lees dan verder. 

Wat is het?

Toen in 2020 de mensen uit de straten verdwenen en het leven op zijn kop kwam te staan, begon Jelena haar woonplaats Tilburg met nieuwe ogen te zien. Wat haar op viel was de veelheid aan sprekende architectuur. De vormen, het lijnenspel, en de onvertelde verhalen van de stad en haar gebouwen. Allemaal zaken waar we in het dagelijks leven aan voorbij gaan, maar die met dans zichtbaar en voelbaar gemaakt kunnen worden.

Tijdens Blind Spot maken bezoekers met een koptelefoon een wandeling door het centrum van de stad, die start bij Theater De Nieuwe Vorst en eindigt bij het Kantongerecht. Een stem leidt de bezoekers langs vijf verschillende locaties, waar dansers in dialoog gaan met markante gebouwen. Ze belichamen de verhalen en emoties die achter de stenen schuil gaan, en onderzoeken de relatie tussen de mens en zijn omgeving.

Bezoeken

Voor meer informatie en kaartjes ga je naar de website van De Nieuwe Vorst. Let op: de prijzen van de kaartjes en tijden van de wandeling.

Locatie