Agenda

BOB Borrel

Coronaproof BOB borrel van Regio Business bij Auberge du Bonheur

Wanneer: 21 september 2020 van 16:00 tot 22:00 Waar: Regio Business Entree: Gratis
Bestel tickets

Coronaproof BOB borrel van Regio Business bij Auberge du Bonheur

Maandag 21 september organiseert Regio Business een BOB (Business Ontmoet Business) Borrel. Dit zal plaats vinden in de prachtige tuin met tent van Auberge du Bonheur. Het is een BOB evenement dat draait om het vergroten en onderhouden van je netwerk, in een aangename sfeer. 

Bob Borrel coronaproof

Regio Business heeft samen met Auberge du Bonheur een aangepast concept ontwikkeld. Dit alles is veilig en binnen de richtlijnen. De BOB Borrel wordt opgedeeld in twee time slots van ieder 2,5 uur. Er is ruimte voor 2 x 100 gasten en het gehele evenement is zittend.

Tijdens de borrel word je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Daarnaast ook luxe amuses en hapjes aangeboden. Top spreker Niels Houtepen praat de boel aan elkaar en zorgt voor inhoudelijke entertainment. Aanmelden voor de BOB Borrel kan via de website van Regio Business

Niels Houtepen

Niels Houtepen is corporate illusionist, spreker en ondernemer. Hij zet eigentijdse illusies en bizarre mind-experimenten in om zijn publiek te verrassen, aan denken te zetten en met elkaar te verbinden. Niels Houtepen heeft in het entertainment vak zowel in als buiten de spotlight altijd zijn dromen nagejaagd. Hij wil dan ook andere zover krijgen om dit ook te doen. Naast het geven van live presentaties, maken van TV programma’s en live shows heeft Niels ook altijd een passie gehad voor het bedenken en creëren van entertainment concepten.

Over Regio Business

Regio Business is een professionele netwerkorganisatie die zich richt op actieve ondernemers, managers en bestuurders in Brabant. Door het opbouwen en onderhouden van een duurzaam netwerk bereik je sneller en effectiever je doel: succesvol ondernemen. Zij helpen je dit doel te bereiken met het 3D business concept. Namelijk: offline met drie regionale zakenmagazines, face-2-face via BOB Events en online met het Business platform. Bij Regio Business kun je gebruik maken van een jaarprogramma met diverse zakelijke bijeenkomsten.

Meer info

  • Wanneer: maandag 21 september
  • Aanvang: Time slot 1: 16:00 uur tot 18:30 uur. Time slot 2: 19:30 uur tot 22:00 uur.
  • Locatie: Auberge du Bonheur, Bredaseweg 441, Tilburg

Locatie