Agenda

het zonnelicht

Body & Mind uurtje bij meditatiehuis Het Zonnelicht

Wanneer: iedere Dinsdag Waar: Het Zonnelicht Entree: €40 per maand, meedoenregeling mogelijk
Bestel tickets

Body & Mind uurtje bij meditatiehuis Het Zonnelicht

Een gezonde Body en Mind vraagt om ontspanning en inspanning. Yin en yang. Tijdens dit wekelijkse uurtje voor je Body en Mind komen beide aspecten aan bod. Dit uurtje voor jezelf komen we samen op een ontzettend mooie locatie in Tilburg, een oase in de binnenstad, Het Zonnelicht. We hebben daar de tuin en meditatiezaal tot onze beschikking. Deze les wordt gegeven door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk.

Wat ga je doen

We maken een afwisseling van oefeningen die je helpen ontspannen en sterker maken. Oefeningen die passen in een bewuste levensstijl. Met onder andere Qi Gong, oefeningen uit Yoga, Pilates, verschillende meditatievormen en mindfulness. De ene les zal meer op het activeren van het lijf gericht zijn terwijl een andere les veel meer om meditatie en het innerlijk zal gaan. Of het zal een mooie overgang van beide zijn. Naar behoefte zullen we ook samen kijken hoe je dit in je dagelijkse leven in kunt passen.

Interesse?

Wil jij hierbij zijn! Aanmelden kan via de mail chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl. Ook kun je mailen voor verdere vragen. Het uurtje is elke dinsdag van 10:15 tot 11:15.

Locatie