Laden Evenementen

Body&Mind mini retraite bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
25 september 2022
Tijd:
13:30 tot 17:00
Prijs: €50,
Locatie:Het Zonnelicht
mini retraite

Op 25 september vindt er bij Het Zonnelicht een mini retraite plaats. Op deze middag kom je tot ontspanning. Niet alleen in je hoofd maar ook in je lijf. Wil jij ook even opladen voordat je weer aan de nieuwe week begint? Lees dan snel verder voor alle info en meld je aan!

Body&Mind mini retraite

Even lekker tot rust komen? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Met deze mini retraite van Mana Gezondheidspraktijd wordt een mooie vloeiende overgang tussen verschillende onderdelen als Qi Gong, yoga, verschillende meditatievormen, massage, lichaamswerk, dans en delen gemaakt. Het is de bedoeling dat je doormiddel van bovenstaande onderdelen lekker rustig in beweging komt en de stilte vindt in jezelf.

De mini retraite wordt gegeven door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk. Zij zorgt steeds weer voor een veilige en warme setting waarin je mag zijn wie je bent.

Overige informatie

Op 25 september ben je in de middag  welkom bij het mooie Zonnelicht. Een oase in het centrum van Tilburg. We hebben daar de meditatiezaal en de Japanse tuin tot onze beschikking. Tickets voor de mini retraite kosten €50,00 euro. De kosten voor early bird tickets bedragen €45,00 euro en wanneer je met z’n tweeën komt, betaal je €85 euro in totaal. Aanmelden kan door een mail te sturen naar chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl.

Meer informatie nodig over de mini retraite? Klik dan eens hier.