Laden Evenementen

Boekenweek bij Gianotten Mutsaers: Vier de Liefde! met Discodip

Informatie
Datum:
09 april 2022
Tijd:
12:00 tot 16:00
Prijs: Gratis

De 87ste Boekenweek, het traditionele lezersfeest in boekhandels en bibliotheken, vindt plaats van zaterdag 9 t/m maandag 18 april (Tweede Paasdag). Dit jaar schreef Ilja Leonard Pfeijffer het Boekenweekgeschenk: Monterosso mon amour. Marieke Lucas Rijneveld nam het Boekenweekessay voor haar rekening. Het Boekenweekgeschenk krijg je cadeau bij aankoop van een Nederlandstalig boek vanaf €15,-. Lees snel verder.

Het thema van dit jaar is Eerste Liefde. De 87ste Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende, die je niet kon vermoeden. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften, onzekerheden en twijfels openbaart zich aan je en om woorden te geven aan die emoties, wenden we ons telkens weer tot de dichters en schrijvers. De ervaring van de eerste liefde is zo universeel, van alle tijden en alle windstreken, dat het in de literatuur wemelt van de eerste liefdes. Natuurlijk viert Gianotten Mutsaers ook een feestje in de winkel: Vier de Liefde met Discodip, luister naar de Junior stadsdichter of schuif aan bij het interview met Joris Linssen.

Vier de Liefde! met Discodip: zaterdag 9 april 12.00 uur tot 16.00 uur

Laat je met je geliefde(n) fotograferen in de photobooth en ga met een polaroidfoto naar huis. Zo wordt de liefde een cadeautje. Want je hoeft je liefde niet op social media te delen om deze te vieren.

Meer informatie

De entree is gratis, van tevoren aanmelden is niet nodig!