Agenda

Gevleugelde Duisternis

Boekpresentatie Gevleugelde Duisternis bij boekhandel Gianotten Mutsaers

Wanneer: 14 november 2019 van 19:30 tot 21:00 Waar: Emmapassage Entree: Gratis toegankelijk
Bestel tickets

Boekpresentatie Gevleugelde Duisternis bij boekhandel Gianotten Mutsaers

Naast het maken van films en het organiseren van het Tilburgs Film Festival, maakt filmmaker Jan van Gorkum (35) in november ook zijn debuut als schrijver, met het avontuurlijke fantasyboek Gevleugelde Duisternis. Op donderdagavond 14 november vindt de boekpresentatie plaats bij boekhandel Gianotten Mutsaers in Tilburg.

Gevleugelde Duisternis vertelt het verhaal van Yorick Novak, een mysterieuze jongeman, die een gevaarlijke tocht maakt door een verwoeste wereld, vergezeld door een stel excentrieke reisgenoten. Een laatste poging om wat er nog over is van de wereld te redden uit de klauwen van een op macht beluste familie van krijgers. Net als de films die Jan heeft gemaakt, is zijn boek een bijzondere en verrassende mix van genres geworden. Spanning, avontuur en humor wisselen elkaar af. Een boek dat de lezer meeneemt in een wereld vol gevaar en krankzinnige personages.

De boekpresentatie op 14 november belooft een gezellige en informele avond te worden. De presentatie begint met een inleiding door Jan van Gorkum, die zal vertellen over de totstandkoming van zijn boek. Daarna zullen de eerste exemplaren van het boek in de verkoop gaan. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker langs op de Emmapassage 18-26 in Tilburg.

Social media kanalen:

Locatie

Reageer op dit bericht