Laden Evenementen

Bonheur Horecagroep organiseert Brabants Netwerkdiner!

Informatie
Datum:
12 september 2022
Tijd:
18:00 tot 18:00
Prijs: €39,50
Locatie:Grand Café Esplanade

ner, Op maandag 12 september organiseert Bonheur Horecagroep een Brabants Netwerkdiner voor leden van Netwerk Brabant. Het diner zal gehouden worden in Grand Café Esplanade. 

Over de avond

Het doel van deze avond is het leggen van interessante en zakelijke contacten onder het genot van een voortreffelijk diner. De avond wordt vormgegeven aan de hand van een driegangendiner. Gedurende de eerste twee gangen is er een tafelschikking zodat je met andere ondernemers in gesprek raakt. Tijdens de laatste gang is er ruimte om een goed gesprek voort te zetten of om nog wat nieuwe contacten te leggen.

Wat je moet weten

De kosten voor de avond bedragen €39,50 excl. drank, waarvan je een factuur ontvangt na het aanmelden. Afmelden kan kosteloos tot 12.00 uur op de vrijdag voorafgaand aan het diner. Je bent welkom om 18:00 uur, rond 18:30 uur zal het diner beginnen.

Het diner is bedoeld voor leden van Netwerk Brabant. Mocht je nog geen lid zijn maar wel heel nieuwsgierig en enthousiast: niet-leden en introducés zijn uiteraard welkom om éénmalig kennis te komen maken voor je lid besluit te worden.

Meer informatie

Interesse? Je kunt je hier aanmelden.