Laden Evenementen

BOUWSTOF: een talkshow van CAST bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
13 oktober 2021
Tijd:
19:30 tot 20:00
Prijs: €7,50

Woensdag 13 oktober is BOUWSTOF weer live bij te wonen in de studiozaal van Schouwburg Tilburg. BOUWSTOF is dé talkshow waar iedereen met een interesse voor architectuur, ruimtelijk ontwerp en design bij wil zijn. We hebben een afwisselend programma samengesteld met actualiteiten, interviews, verdiepende gesprekken en cross-overs. Een ontspannen avond met inhoud en diepgang. Bestel hieronder je tickets.

In gesprek met

Thomas Bedaux

Architect en partner bij Bedaux de Brouwer Architecten. Over de boekuitgave BEDAUX DE BROUWER ARCHITECTEN: WERKEN 2021-2003 over werken van het bureau de afgelopen achttien jaar. Over ononderbroken continuïteit: architectuur moet geen breuken veroorzaken, noch met het verleden, noch met de omgeving.

Floris Cornelisse

Architect en partner bij Happel Cornelisse Verhoeven. We spreken met hem over zijn (ontwerp)visie op de spoorzone, maar we gaan het voornamelijk hebben over de totstandkoming van “de Brabander”.

Anja Reinhardt

Oprichter van dansgezelschap Vloeistof. We spreken met haar over het belang van de Fontys Master Performing Public Space. Maar ook over waarom architectuur bepaalt hoe we ons bewegen in een ruimte. Waarom is het waardevol om de relatie tussen dans en ruimte te onderzoeken?

Stephan Petermann

Over zijn boek, Back to the Office dat eind dit jaar verschijnt. In dit boek zijn beroemde en revolutionaire kantoorgebouwen te zien. Hoe staan deze kantoren er nu bij, en hoe werken deze kantoorconcepten?

En meer

Uiteraard tackelt Tourtje Tilburg met Tim het laatste bouwnieuws, zal er een voxpop van T-reporter Eyas vertoond worden over dans in de openbare ruimte en kunnen we rekenen op Martijn Neggers die de avond weer scherp zal afsluiten.

Interesse?

Ze zien je graag woensdag tijdens BOUWSTOF! Voor kaartjes en meer informatie ga je naar de website van  CAST. Kaartjes kosten €7,50.