Laden Evenementen

Brabants Netwerk organiseert: Brabants Netwerkontbijt Tilburg

Informatie
Datum:
28 september 2022
Tijd:
07:30 tot 09:00
Prijs: €15
Locatie:De Rooi Pannen

Ondernemers ontmoeten. Leads vinden en binden. Inspiratie opdoen. Netwerken biedt eindeloze mogelijkheden voor ieder bedrijf. Maar hoe vind je de balans tussen ongedwongen en doelgericht, tussen laagdrempelig en professioneel? Effectief netwerken begint met de juiste sfeer. Vandaar dat Brabants Netwerk het Brabants Netwerkontbijt organiseert op 28 september van 07:30 to 09:00 uur in Tilburg. 

Het ontbijt

De ochtend verloopt volgens een vaste structuur: elke deelnemer krijgt een minuut voor een pitch en één van de leden krijgt tien minuten voor een podiumpresentatie. Er wordt afgesloten met een aanbevelingenronde waarbij je aanbevelingen kunt doorgeven en waar je kunt bedanken voor een waardevolle connectie of ontvangen omzet.

Kosten

De kosten om deel te nemen aan het ontbijt zijn €15,-. Na aanmelden kun je het ontbijt direct afrekenen via iDeal, de factuur volgt per mail. Afmelden kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het ontbijt.

Meer info

De Brabants Netwerkontbijten worden exclusief georganiseerd voor premiumleden van Netwerk Brabant. Benieuwd of het lidmaatschap iets voor je is? Een keertje vrijblijvend voorproeven kan natuurlijk altijd. Schrijf je in via deze link en je bent van harte welkom.