Laden Evenementen

Bright Lights, Big City: voorstelling van studenten Muziektheater Fontys

Informatie
Datum:
01 juli 2022 20:00
-
03 juli 2022 14:00
Prijs: €15

De studenten van de studie Muziektheater treden binnenkort op voor publiek. Op 1, 2 en 3 juli kunnen alle geïnteresseerden komen kijken naar hun opvoering van Bright Lights Big City in de WAT-hal in Tilburg. De studenten van muziektheater repeteren zeven weken lang om tijdens de voorstelling maximaal te kunnen schitteren. Lees snel verder.

Natuurlijk zorgen voldoende repetities en hun opgedane kennis uit de afgelopen drie jaar studeren er voor dat zij mooie voorstellingen kunnen neerzetten, maar ook een groot publiek draagt hier aan bij. Zo vertelden Brecht Coppers, Demi Hubers en Silvana Rocha (studenten Muziektheater) alle drie dat het publiek zorgt voor extra spanning voorafgaand aan het optreden, voor extra plezier tijdens en voor extra voldoening na afloop van de voorstelling. Voor deze derde jaar studenten is optreden voor publiek tevens extra speciaal. Zij hebben namelijk het grootste gedeelte van hun studie te maken gehad met Corona.

Het belang van publiek

We hebben het de afgelopen maanden al vaak gehoord: ‘de wereld gaat weer open’ en ‘we kunnen weer’. Zo kunnen we weer naar concerten, de bioscoop en naar het theater. Wanneer we als bezoeker zo een voorstelling bezoeken verwonderen we ons vaak over de artiesten of kunstenaars die dit bezoek mogelijk maken. En terecht, maar ook wij als bezoeker spelen een belangrijke rol bij deze verwondering. Publiek zorgt er namelijk voor dat artiesten extra alert blijven én zelf ook meer kunnen genieten van hun optreden.

Studenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg zijn het hier zeker mee eens. Ieder studiejaar treden zij een aantal keer op voor publiek, waarbij de eindvoorstelling vaak het grootste publiek heeft. Deze voorstelling wordt dan bijvoorbeeld in de Concertzaal, de WAT-hal of in de Nieuwe Vorst gegeven zodat er veel ruimte is voor publiek.

Meer informatie

‘Bright Lights, Big City’ is op 1, 2 en 3 juli in de WAT-hal in Tilburg. Tijden van de voorstelling:

  • Vrijdag 1 juli: 20:00 uur
  • Zaterdag 2 juli: 14:00 uur
  • Zaterdag 2 juli: 20:00 uur
  • Zondag 3 juli: 14:00 uur

De tickets voor deze voorstelling kosten 15,00 euro en zijn te koop via deze website.