Laden Evenementen

Bring Back The Happening bij De Nieuwe Vorst in Tilburg (première)

Informatie
Datum:
18 november 2021
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: Variërend

Bring Back The Happening zoomt in op de overgangsfase naar het nieuwe normaal en creëert een collectief ritueel om een bewuste stap in de nieuwe tijd te zetten. Een voorstel om de veranderingen zichtbaar te maken en gezamenlijk in beweging te komen. De première vindt plaats op donderdag 18 november om 20:30 uur. De try-outs vinden plaats op 16 & 17 november. Op 19 november zal er een tweede voorstelling zijn. Lees snel verder voor alle informatie.

Het nieuwe normaal

Ruim anderhalf jaar legde de mondiale pandemie de samenleving stil. In afwachting van de afschaffing van de laatste corona maatregelen kijken we nu smachtend de toekomst in. Maar echt goed weten hoe we ons moeten verhouden tot die toekomstige tijd doen we niet. Hoe stappen we in het nieuwe normaal? Wat is er nodig om deze huidige fase achter ons te laten als maatschappij? Hoe geven we erkenning aan dat de wereld niet meer hetzelfde is? Hebben we geen vorm nodig voor het verlies van geliefden, relaties, huizen, banen, dromen, vrienden, familieleden en lichamelijk contact?

Agenda

  • 16 november 2021 (try-out) 20:30 uur;
  • 17 november 2021 (try-out) 20:30 uur;
  • 18 november (première) 20:30 uur;
  • 19 november (tweede voorstelling) 20:30 uur.

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? De voorstelling is op meerdere dagen te bezoeken waarvan 16 & 17 november try-outs zullen zijn. De ticketprijs is deze dagen dan ook lager. Een normaal ticket kost deze dag €12,00 euro. op de donderdag zal een normaal ticket €17,00 euro kosten. Voor alle info betreffende het evenement en tickets bezoek je gemakkelijk de website. Dus kijk snel en bestel je tickets.