Laden Evenementen

Bryan MG in Poppodium 013

Informatie
Datum:
25 november 2022
Tijd:
19:00 tot 21:30
Prijs: €17,90

Bryan Mg is klaar om dit najaar de concertzalen van België en Nederland in vuur en vlam te zetten. Laat je op 25 november door Bryan MG en liveband meenemen op een persoonlijke en muzikale reis in de Next van 013. Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar via de website.

Wat krijg je als je Hip-Hop, Zang, Rap, Congo, België, Nederland, Frans, Muzikaliteit, Creativiteit en Vriendschap met elkaar mixt? Precies die Bryan Mg ingrediënten en saus die jij deze clubtour kan verwachten!

De Gentse artiest groeide op in een meertalige familie. Zijn carrière begon in 2017 en is een stroomversnelling doorgevloeid binnen Europa. Met inmiddels 2 EP’s, 2 albums, een verzameling aan gouden en platina platen, en 1,1 miljoen maandelijkse Spotify luisteraars is de tijd rijp voor zijn eigen clubtour. “Oh what a feeling!”

Bryan werkte de afgelopen jaren o.a. samen met artiesten zoals Architrackz, Frenna, Dopebwoy, Ronnie Flex, Rotjoch, Sevn Alias, Mula B, Broederliefde, WAWA, Dystinct, CHO en Kempi dus aan support geen gebrek.

Tickets voor deze tour zijn online verkrijgbaar.