Agenda

pop up cinema

Buitenbios bij De Nieuwe Vorst: Pop Up Cinema met thema ‘Ik vlieg!’

Wanneer: 27 augustus 2020 van 21:30 tot 23:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Pay what you want

Buitenbios bij De Nieuwe Vorst: Pop Up Cinema met thema ‘Ik vlieg!’

Er zijn deze zomer dan wel geen (grote) evenementen of festivals, er is gelukkig nog genoeg om naar uit te kijken. Zo organiseert Pop up Cinema ook dit jaar weer een aantal leuke filmavonden bij De Nieuwe Vorst. Lekker in de binnentuin naar een fijne zomerfilm kijken, met een biertje in je hand. Als dat geen zomer is?

Foto: Facebookpagina Pop up Cinema

Je kunt tussen 9 juli en 27 augustus elke donderdagavond om 21.30 uur bij De Nieuwe Vorst terecht voor een zomerfilm van Pop up Cinema. Extra leuk: het programma bestaat dit jaar uit films van talent van eigen bodem. Van korte fictie tot lange documentaires en alles daartussenin!

Het programma

En nu ben je natuurlijk benieuwd: hoe ziet het programma eruit? Hierbij:

  • Donderdag 27 augustus | Ik vlieg! | Johannes wil zijn hond leren vliegen | meer info

Het is verplicht om te reserveren voor een film, en dat kan steeds precies één week van te voren.

Pay what you want

En de kosten? Voor de Pop up Cinema wordt gewerkt met een pay what you want-principe. Jij bepaalt zelf na afloop wat je wilt en kunt betalen. Dat bedrag hangt natuurlijk samen met wat je van de voorstelling vond. Maar De Nieuwe Vorst benadrukt wel dat het geld dat wordt opgehaald belangrijk is voor de makers in de stad.

Zelf raden ze aan om een bedrag tussen de €7,50 en €12,50 te doneren. Meer is natuurlijk altijd welkom. En mocht je je geen bijdrage kunnen permitteren, dan ben je nog steeds van harte welkom.

Locatie