Buitenkansjes event bij Van Mossel

Informatie
Datum:
01 april 2023
Tijd:
09:00 tot 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:Van Mossel Tilburg
Buitenkansjes event

Op zoek naar een nieuwe auto tegen een scherpe prijs? Van Mossel ruimt op en daar kun jij van profiteren! Op zaterdag 1 april – en dat is geen grap – organiseert Van Mossel eenmalig een outlet. De outlet is te vinden bij de vestiging aan de Ringbaan-Noord 65 in Tilburg. Benieuwd? Lees snel verder!

Tijdens deze toffe outlet, kun jij auto’s van het merk Volkswagen en Audi kopen. De auto’s zijn jong gebruikt en nieuw. Al ben je op zoek naar een elektrische auto, een hybride auto of een auto op benzine: Van Mossel heeft een breed assortiment. Daarnaast garandeert Van Mossel de laagste dealerprijs van Nederland. Echte buitenkansjes dus!

Ook met inruil

Een buitenkansje kopen kan ook met inruil van je huidige auto. De adviseurs van Van Mossel staan ter plekke klaar om jouw auto te taxeren en ze zorgen voor een onweerstaanbaar voorstel, ook wanneer je huidige auto geen Volkswagen of Audi is. Van Mossel verkoopt alle automerken, dus ze weten elke auto altijd goed op waarde te schatten.

Snel een nieuwe auto

Alle buitenkansjes staan op voorraad! Zo kun je al met Pasen in je nieuwe bolide rijden. De voorraad van Van Mossel is heel divers; van Volkswagen polo tot een Audi RS. Zo zit er voor iedereen wel een droomauto tussen. Kom op zaterdag 1 april vrijblijvend langs bij Van Mossel aan de Ringbaan-Noord of plan hier direct een afspraak.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Buitenkansjes Event, kun je terecht op de website van Van Mossel!