Agenda

Cabarestafette

Cabarestafette cabaret & comedy in de Schouwburg

Wanneer: 20 september 2019 van 20:15 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €11,50
Bestel tickets

Cabarestafette cabaret & comedy in de Schouwburg

Cabarestafette in de Schouwburg: cabaret & comedy Drie uiteenlopende acts van aanstormende talenten voor de prijs van één. Geheel in estafettestijl hebben de bekende cabaretiers. het stokje doorgegeven aan nieuwe talenten. 

Geheel in estafettestijl hebben gevestigde cabaretiers als Hans Teeuwen, Theo Maassen, Paulien Cornelisse, Lenette van Dongen en Tim Fransen het stokje doorgegeven aan nieuwe talenten, die staan te trappelen om het grote publiek te veroveren. Wie jong, bruisend talent wil ontdekken, heeft bij de Cabarestafette een gegarandeerd een verrassend leuke avond!

Ontspannen tafelen

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer. Voor wie geen zin of tijd heeft om zelf te koken, of als je jezelf wil trakteren op een volledig verzorgde avond uit. Chef-kok Tom Biessen laat zich inspireren door de Frans-georiënteerde keuken, combineert met wereldse smaken en gebruikt graag lokale en seizoensgebonden producten. Het menu wordt tweewekelijks vernieuwd! Ontspannen tafelen, en op tijd in de zaal? Schuif aan bij Lucebert!

Prijzen

  • 1e Rang: €15,00
  • 2e Rang: € 13,50
  • 3e Rang beperkt zicht: € 11,50
  • 3e Rang slecht zicht: €11,50

Klik hier om tickets te bestellen.

Locatie

Reageer op dit bericht