Laden Evenementen

Caribische bingo bij Studio

Informatie
Datum:
09 april 2023
Tijd:
19:00 tot 23:00
Prijs: €12
Locatie:Café Studio

Op zondag 9 april gaat de temperatuur stijgen tijdens MUY CALIENTE (maar dan heter) Bingo! Een spelletjesavond met heerlijke Caribische tunes, koude drankjes, en mooie prijzen! De avond word gehost door niemand minder dan Antonia in the Building met DJ Ser-V achter de draaitafel. 

De Bingo start om 20:00, maar om te zorgen dat je genoeg tijd hebt om je plekje te vinden en te genieten van je welkomstdrankje is de aanvang van het evenement tussen 19:00 en 19:45 uur. Zo weet je zeker dat je helemaal klaar bent om te beginnen wanneer we starten met de bingo!

De kaartjes zijn €12,- p.p. (incl. welkomsdrankje) + €0,90 servicekosten. De tafeltjes zijn per 4 personen, dus zorg dat je genoeg vrienden meeneemt! Ben je met meer dan 4? Geen probleem! Als jullie allemaal dezelfde naam doorgeven bij de reservering, dan zorgen wij dat jullie gezellig bij elkaar komen te zitten.

De Caribische Bingo zal worden gespeeld bij Studio Tilburg. Met onze uitgebreide bier-, wijn- en cocktailkaart is er voor ieder wat wils. Honger gekregen? Ook onze borrelkaart heeft genoeg keuze! En vindt je het nou écht gezellig, dan kun je na de Bingo blijven hangen voor een stapavond om nooit te vergeten.

Kaarten bestellen

Je kunt tickets via deze link bestellen.