Laden Evenementen

Caribische donderdag op de Korte Heuvel tijdens de Tilburgse kermis

Informatie
Datum:
28 juli 2022 21:00
-
29 juli 2022 01:00
Prijs: Gratis
Locatie:Korte Heuvel
kermis korte heuvel

Tijdens de Tilburgse kermis wordt de Korte Heuvel omgebouwd tot één groot festivalterrein. Je kunt er tien dagen lang feesten, borrelen en eten. De langste horecastraat van Tilburg kenmerkt zich door een grote variatie aan horecazaken en er is gekozen om tijdens de kermis een gezamenlijk programma neer te zetten. Overdag en in de vooravond kun je terecht op de terrassen en restaurants. De nadruk ligt dan op eten en borrelen. Vanaf 21:00 uur zullen de dj’s vanaf een centraal podium op diverse dagen zorgen voor een feestje. Lees snel verder voor het programma. 

Donderdag 28 juli: Caribische donderdag

Tijdens de Caribische donderdag pakt de Korte Heuvel uit met zomerse sferen. Vanaf het balkon van Studio nemen diverse dj’s het na de borrel en het diner (vanaf 21:00 uur dus) over.

Meer informatie over Kermis op de Korte Heuvel

De Korte Heuvel is gedurende de Tilburgse kermis tien dagen lang open. Op de dagen waarop geen dj’s staat geprogrammeerd buiten, kun je er uiteraard wel terecht voor een lunch, borrel of diner.

Het buitenprogramma wordt georganiseerd door de horecazaken in het gezellige horecastraatje. Wil je op de hoogte blijven van actuele updates? Zorg dan dat je de Korte Heuvel volgt op Facebook en Instagram.

Benieuwd naar meer informatie over de Tilburgse kermis? Check dan deze pagina.