Laden Evenementen

Carnaval in Tilburg: D’n Opstoet 2023

Informatie
Datum:
19 februari 2023
-
20 februari 2023

Traditiegetrouw staat er op de carnavalszondag weer D’n Opstoet op het programma. Carnavalsverenigingen, orkesten, kappellen, vriendengroepen en wagenbouwers hebben zich weer met de volle 111% ingezet om te pronken tijdens D’n Opstoet! 

Over Carnavalsstichting Tilburg

De oprichting vond plaats op 1 februari 1965 onder de naam “Comité Stadscarnaval Tilburg’, kort daarna gewijzigd in “Stichting Carnaval Tilburg” en sinds 1978: “Carnavalsstichting Tilburg”. Ook dit jaar zal de Carnavalsstichting weer diverse grootschalige en kleinschalige evenementen organiseren die een bijdrage leveren aan het vieren van Carnaval in Tilburg.

Tijden en route

D’n Opstoet start om 12:00 uur vanaf de Piushaven en wordt voorgegaan door een reclamestoet. D’n Opstoet start vanaf de Piushaven en zal vervolgens door de Sint Josephstraat, de Korte Heuvel, het Piusplein, de Paleisring, de Schouwburgring, de Oude Markt, de Heuvelstsraat, de Willem II straat, de Spoorlaan en de Heuvelring trekken. De prijsuitreiking vindt rond 17:00 uur plaats op de Heuvel. Wij wensen iedereen veel succes!

Meer informatie

Voor meer evenementen en informatie over Carnaval in Tilburg kun je terecht op de website van Carnavalsstichting Tilburg.