Agenda

carnavalsdinsdag

Carnavalsdinsdag op de Paleisring

Wanneer: 5 maart 2019 van 13:00 tot 03:00 Waar: Paleisring Entree: Gratis

Carnavalsdinsdag op de Paleisring

Van 1 tot 5 maart is het weer vol op carnaval in Kruikenstad! Meerdere horecazaken op de Paleisring hebben de handen ineen gesloten en organiseren 5 dagen buitencarnaval op de Paleisring en in het Groen-Oranjestraatje!

Tijdens het jubileumjaar in Kruikenstad organiseren C.v. Kruik’mThe Cat’s Back, Het Elfde Gebod met K.V. de Fènpruuvers, Schrobbelèr Fizz en Stillekes Hossen Kruikenstad 5 dagen lang de gezelligste feestjes op de Paleisring en in het Groen-Oranjestraatje!

Tegenover ’t Elfde Gebod en The Cat’s Back pronkt 5 dagen lang D’n Kiosk. Een groot overdekt podium die tevens dient als gezellige kroeg en waar dagelijks DJ’s en artiesten optreden! In het Groen-Oranjestraatje organiseert Stillekes Hossen op zaterdag, zondag en maandag de grootste carnavals Silent-Disco van kruikenstad! CV De Fènpruuvers organiseert voor het tweede jaar vele activiteiten in dé gezelligste carnavalskroeg van de stad; ’t Elfde Gebod en ook dit jaar transformeert Gin Fizz weer in Schrobbelèr Fizz voor de lekkerste cocktails met Schrobbelèr. Voor ’t Elfde Gebod staat dit jaar een extra grote overkapping met verwarming en een gezellige buitenbar en eetkraam!

Programma carnavalsdinsdag

Ook op de laatste dag van carnaval 2019 is er iets te doen op de Paleisring. Op dinsdag is het vanaf 13.00 uur tijd voor de Kènderstoet en Gij Zult Speule!

  • D’n Kiosk: Kènderstoet & Fèncie Fiske
  • ’t Elfde Gebod: Gij Zult Speule! Heul veul bandjes binnen en buiten!

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht