Laden Evenementen

Carnavalsprogramma dinsdag in Kruikenstad

Informatie
Datum:
13 februari 2024
-
14 februari 2024
Locatie:Binnenstad Tilburg

De lèste alweer! Op dinsdag sluiten we carnaval af. Vijf dagen lang pezen, het heeft ongetwijfeld zijn tol geëisd. Nog één dagje knallen en dan kun je lekker uitrusten. Benieuwd wat er op dinsdag 13 februari te doen is in Kruikenstad? We zetten het voor je op een rijtje. 

Officiële programma

De Carnavalsstichting organiseert ook op de allerlaatste dag van carnaval een hoop evenementen. Komen ze:

Kènderstoet

De grote carnavalsoptocht staat op zondag op het programma, maar de optocht voor kinderen vindt altijd op dinsdagmiddag plaats. Vanaf 13:30 uur trekt de Kènderstoet door de Tilburgse binnenstad.

Bekijk de route van de Kènderstoet hier:

Et Sebiet

Et Sebiet is het officiële slotstuk van carnaval in Tilburg. Dit evenement staat van 20:11 – 23:11 uur op het programma. De Prins en zijn gevolg geven de sleutel van Kruikenstad weer terug aan de burgemeester en sluiten carnaval op een mooie manier af.

Meer leuke feestjes op dinsdag

BoelieKroelie kindercarnaval op het Piusplein

Na de Kènderstoet staat op het Piusplein het BoelieKroelie Kindercarnaval op het programma. Dit is een leuk carnavalsevent voor het hele gezin, gehost door DJ Ron & Lisa.

Gij zult speule & ’t Afterfestijn op de Paleisring

Rondom de Kènderstoet staat op de Paleisring Gij Zult Speule op het programma. Hierna wordt het nog één keer knallen voor volwassenen tijdens ’t Afterfestijn.

De Finale op het Kruikenplein

Vanaf 17:00 uur staat op Het Kruikenplein ‘De Finale’ op het programma. Onder andere Noise Cartel, Feestnation en DJ Calvin Rigter draaien de platen. De entree is helemaal gratis.

’t Lest Beste Fist in de Stadhuisstraat

In de Stadhuisstraat sluiten ze carnaval af met dj’s, live optredens, confetti, bier en gezelligheid in overvloed. ’t Lest Beste Fist staat namelijk op het programma.

Praktische informatie statiegeldbekers

Ook dit jaar werken ze bij de Kruikenkroegen met statiegeldbekers. Zo houden we samen Kruikenstad schoon en dragen we een steentje bij aan het milieu. Hoe dat werkt? Check het hieronder.

Handige artikelen

Wil jij helemaal in de stemming komen voor carnaval en zoek je nog wat handige artikelen daarvoor? Helpen wij je gewoon een handje mee.

Meer informatie

Wil jij meer leuke uittips tijdens carnaval? Check dan vooral onze uit-agenda.

Tijdens carnaval helemaal op de hoogte blijven van de sfeer in Kruikenstad? Zorg dat je ons volgt op Instagram.