Laden Evenementen

Carnavalsprogramma Kruikenplein met iedere dag outdoorfeesten

Informatie
Datum:
25 februari 2022 11:11
-
01 maart 2022 23:00
Prijs: Gratis

Piusplein Noord (het pleintje voor Bruin Kafee, De Baret en De Vos en De Craen) verandert tijdens carnaval vijf dagen lang in het Kruikenplein. Je kunt hier vijf dagen lang genieten van het allergaafste buitencarnaval. Er staan verschillende feesten op het programma en diverse artiesten treden op. Lees snel verder.

Carnavalsprogramma Kruikenplein

Programma vrijdag 25 februari

Vanaf 11:11 uur is het Kruikenstad Springt. Met onder andere optredens van Lamme Frans, Veul Gère, DJ Coenio en DJ Calvin Rigter.

Programma zaterdag 26 februari

Overdag is het Dronkedaorissen Outdoor. Hier heb je kaarten voor nodig. Daarna is het Kruikenplein vanaf 17:00 uur vrij toegankelijk voor iedereen. Dan treden onder andere Jan Biggel, Immer Hansi, DJ Coenio en DJ Calvin Rigter op.

Programma zondag 27 februari

Zondag gaat het Kruikenplein om 11:11 uur open. Dan start de carnavalscantus van C.V Biergierig. Om 13:00 uur barst het feest verder los. DJ Coenio en Calvin Rigter draaien de platen.

Programma maandag 28 februari

Het Kruikenplein opent om 13:00 uur voor het Sjantenellebal? Onder andere DJ Coenio, Calvin Rigter, Alex, Wilbert Pigmans, Frank Smeekens en vele anderen treden op.

Programma dinsdag 1 maart

Ook op dinsdag opent het Kruikenplein om 13:00 uur. Alaafgebrand staat dan op het programma met DJ Calvin Rigter, Derek shots, Kruzo, Dansado en de Feestmeester, Buren van de Brandweer, Gassie en Adriaan en meer.

Meer informatie

Het Kruikenplein is alle dagen (behalve tijdens Dronkedaorissen Outdoor) gratis toegankelijk. Meer informatie en actuele updates over het programma? Check dan deze Facebookpagina en Instagram.

Als het buitenprogramma erop zit, kun je uiteraard nog binnen door feesten tot in de late uurtjes bij de aangrenzende kroegen De Baret, Bruin Kafee en De Vos en De Craen.