Laden Evenementen

Carnavalsprogramma maandag in Kruikenstad

Informatie
Datum:
12 februari 2024
-
13 februari 2024
Locatie:Binnenstad Tilburg

Nu wordt het pas echt taai. Na drie overvolle carnavalsdagen is er ook op maandag 12 februari weer heel erg veel te doen in Kruikenstad. Benieuwd wat allemaal? Lees dan snel verder zodat je helemaal niets hoeft te missen. 

Officiële programma

Carnavalsstichting Tilburg pakt op de maandag traditioneel uit. Zo organiseren ze maar liefst vier evenementen die dag. Welke? We zetten het voor je op een rijtje.

Kruikenviering in de Heuvelse Kerk

Maandagmiddag om 12:30 uur staat de Kruikenviering op het programma in de Heuvelse Kerk. Wat je kunt verwachten? Een hoog carnavalesk gehalte, goede muziek en een vleugje humor. Jammer genoeg is de Kruikenviering helemaal uitverkocht!

Kaajbaandefist op de Korte Heuvel

Carnaval zoals carnaval bedoeld is. Oftewel: met elkaar, buiten op straat en genietend van muzikale klanken van verschillende orkesten en kapellen. Op maandagmiddag staat het Kaajbaandefist op het programma op de Korte Heuvel. Dit wordt al sinds eind jaren ’90 georganiseerd. Het is een feest voor jong en oud.

Tjeukefist in Poppodium 013

Speciaal voor de kleine Kruikjes en Kruikinnetjes wordt er maandagmiddag het Tjeukefist georganiseerd in Poppodium 013. DJ Joris & Ariste zijn erbij om Tjeuke zijn verjaardag te vieren en ook Prins Jan d’n Derde is erbij. Het Tjeukefist duurt van 13:00 – 18:00 uur en kaartjes zijn online te koop.

Kruikenstad in Koor op de Heuvel

Maandagavond is meezingavond. Op de Heuvel kun je van 20:11 – 23:11 uur meezingen met de leukste carnavalsliederen. Smeer je keel, neem je vrienden en groen-oranje sjaal mee en kom meezingen met het 40-koppige orkest op het podium.

Meer leuke feestjes op maandag

Biersgierig Biercantus & meer op het Kruikenplein

Op maandag staat van 12:11 – 14:11 uur de Biersgierig Biercantus op het programma op het Kruikenplein. Voor dit event heb je tickets nodig. Vanaf 14:11 uur staat de afterparty met Alaafterparty op het programma en is de entree helemaal gratis.

Carnafiësta op het Piusplein

I*ESN & Party Society Tilburg organiseert op maandag het Carnafiësta op het Piusplein. DJ Paul S draait de platen!

Kamelenracetoernooi & CV Kruik’m Pleinfestijn op de Paleisring

Voor het geval je het nog niet wist: er staat dit jaar tijdens carnaval een kamelenrace op de Paleisring. Hier wordt maandagmiddag een kamelenrace toernooi georganiseerd. Hierna staat het CV Kruik’m Pleinfestijn op het programma met ontzettend veel gastartiesten. Zeker een kijkje gaan nemen op maandag dus!

’t Viskus veur mekaor fist met Bennie Bekend in de Stadhuisstraat

In de Stadhuisstraat staat op maandag het ’t Viskus veur mekaor fist op het programma. Onder andere Bennie Bekend komt optreden. Uiteraard kun je genieten van veel meer andere artiesten en dj’s.

DJ Karim bij Het Feestpaleis

In de tent voor Feestcafé de Prins en Sportsbar Papa Jim draait DJ Karim vanaf 18:00 uur de platen. Wordt weer een groot feestje!

Nog Eendjuh met CV Nog Eendjuh dan bij Café Bakker

Op carnavalsmaandag neemt CV Nog Eendjuh Dan Café Bakker over! CV Nog Eendjuh Dan neemt een paar vrienden mee. Zo komen onder ander de heren van Alaafterparty en komen er diverse DJ’s op bezoek. Extra leuk: CV Nog Eendjuh Dan heeft dit jaar voor het eerst een eigen nummer uitgebracht!

Gruun meej oraanje Roze Môndag bij Capt. J’s Hurricane

Van 16:00 – 02:00 uur staat de carnavalsversie van Roze Maandag op het programma bij Capt. J’s Hurricane. Dat wordt een spektakel!

Betje’s Dutch Carnaval

Maandag komen John West, Robert Pater, Henk Bernard, Ferry de Lits, Sander Kwarten, Dylano Verhoeven en vele anderen optreden bij Café Bet Kolen. Voor dit topfeest heb je kaartjes nodig!

Praktische informatie statiegeldbekers

Ook dit jaar werken ze bij de Kruikenkroegen met statiegeldbekers. Zo houden we samen Kruikenstad schoon en dragen we een steentje bij aan het milieu. Hoe dat werkt? Check het hieronder.

Handige artikelen

Wil jij helemaal in de stemming komen voor carnaval en zoek je nog wat handige artikelen daarvoor? Helpen wij je gewoon een handje mee.

Meer informatie

Wil jij meer leuke uittips tijdens carnaval? Check dan vooral onze uit-agenda.

Tijdens carnaval helemaal op de hoogte blijven van de sfeer in Kruikenstad? Zorg dat je ons volgt op Instagram.