Agenda

chefs collaboration gastrobar rix

Chefs Collaboration #3 met BBQ Revolutie bij Gastrobar RIX: 3 koks, verschillende kookstijlen, 1 viergangenmenu

Wanneer: 24 juni 2021 van 17:00 tot 22:00 Waar: Gastrobar RIX Entree: €44,50

Chefs Collaboration #3 met BBQ Revolutie bij Gastrobar RIX: 3 koks, verschillende kookstijlen, 1 viergangenmenu

Gaaf initiatief! Gastrobar RIX en Gertjan & Niels van BBQ Revolutie bundelen op donderdag 24 juni de krachten voor een toffe Chefs Collaboration. Wat je kunt verwachten? Een viergangenmenu voor €44,50. De gerechten worden uiteraard op de barbecue gemaakt. 

Het is niet voor het eerst dat deze succesvolle samenwerking samenkomt op het Piusplein. Vorig jaar genoten ook veel Tilburgers van de heerlijke gerechten van deze samenwerking. Het belooft wederom een prachtige avond te worden. Er worden meerdere Big Green Eggs op het Piusplein geplaatst wat zorgt voor een imposant aanzicht. Ook komt er een Arteflame op het terras. Hier worden heerlijke gerechten op gemaakt.

Alle gerechten komen uiteraard van de barbecue en dat zorgt voor een unieke smaakbeleving. Zo gaan ze van cavemanstyle naar een fruitsalade van de barbecue. Oftewel: je gaat zeker verrast worden.

Meer informatie

De Chefs Collaboration staat op donderdag 24 juni op het programma bij Gastrobar RIX. Inloop is tussen 17:00 en 19:30 uur. Voor een viergangenmenu betaal je €44,50 per persoon. Voor €23,50 per persoon is het ook mogelijk om een bijpassend drankarrangement bij te boeken.

Reserveren kan door een mailtje te sturen naar reserveren@rix-tilburg.nl.

Locatie