Agenda

De zes stappen naar vrijheid

Choose Again (Course of Miracles) bij Het Zonnelicht

Wanneer: 4 juni 2020 van 13:15 tot 15:45 Waar: Het Zonnelicht Entree: €20,00
Bestel tickets

Choose Again (Course of Miracles) bij Het Zonnelicht

Het Zonnelicht is weer open! Op donderdag 4 juni vindt Choose Again (Course of Miracles) plaats. Verdriet dat blijft hangen, boosheid die je overvalt, moeite hebben in het omgaan met die buur of collega, gejaagd je werk doen…

Het lijkt alsof we vastzitten in een patroon dat bij ons hoort. We zien dit als een vaststaand feit, het is gewoon zo. En van daaruit maak je een keuze, wat vaak (onnodige) onvrede als gevolg heeft.

De zes stappen naar vrijheid

De zes stappen naar vrijheid van Diederik Wolsak is een proces dat leidt naar de heelheid in jou. Ingangspoort zijn de gevoelens die je ervaart in een relatie of situatie. Met de 6 stappen kom je dan terecht bij wat je onbewust denkt over jezelf. Die beperkende overtuigingen zijn iets wat je als kind reeds hebt vastgelegd vanuit angst, en daarna diep weggestoken. Dit proces kan die gedachte transformeren naar een ervaring van heelheid, vrijheid, vrede.

Elke relatie kan je helpen op weg naar heelheid: de ander weerspiegelt slechts iets wat je op je eentje moeilijk kan zien. Als je deze Zes stappen naar Vrijheid in groep doet kan elke aanwezige delen en genieten van de Kracht die vrijkomt door de stap die jij zet.

Begeleid door Lieve Michel. Voor meer informatie kijk op de website.

Locatie