Laden Evenementen

Ciao Lucifer komt naar Poppodium 013

Informatie
Datum:
08 maart 2023
Tijd:
19:00 tot 23:00
Prijs: €14,90
Locatie:013 Tilburg
Ciao lucifer nieuwe muziek

Op 8 maart komt Ciao Lucifer naar Poppodium 013. Het indie-duo maakt er live altijd een feest van en dat doen ze het liefste samen met lokaal talent. Benieuwd geworden? Lees snel verder. 

Meer over Ciao Lucifer

In hun nieuwe muziek heeft indie-pop duo Ciao Lucifer besloten dat het tijd is om volwassen te worden. Sterk en kwetsbaar, meelevend en onafhankelijk, betrouwbaar en avontuurlijk. Allemaal tegelijk. Ze ondergingen een obsessief opnameproces, maar het resultaat is vrolijk en energiek. Het indie-duo zoekt voor hun optreden op 8 maart nog 10 voorprogramma’s. Het moet een mix van smaken worden. Een reeks akoestische performances, maar ook gedichten, dans en andere kunsten zijn welkom.

Meer informatie

Voor slechts €14,90 zie jij dit fantastische duo op 8 maart. De zaal is geopend om 19:00 en de eerste act begint om 19:30. Ben of ken je iemand die het tof vindt om mee te doen? Neem dan contact op met: laura@doubleveeconcerts.nl. Voor meer informatie over de show of  kaartverkoop, kan je terecht op de website van Poppodium 013.