Laden Evenementen

Club Guy & Roni komen met voorstelling ‘Freedom’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
18 november 2021
Tijd:
20:15 tot 21:30
Prijs: Variërend

Op donderdag 18 november komen Club Guy & Roni met de voorstelling ‘Freedom’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling begint om 20:15 uur en zal tot ongeveer 21:30 uur duren. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder.

De voorstelling

De dansvoorstelling Freedom van Club Guy & Roni, samen met Slagwerk Den Haag, gaat over leven in vrijheid. Een principe waar overal ter wereld oorlogen over zijn gevoerd en nog worden gevoerd. Hier in het westen geloven we dat vrijheid gratis is, en wordt het vaak alleen opgemerkt als het ontbreekt.

Inspiratie

Als inspiratie gebruikt het gezelschap het verhaal van Mohamedou Ould Slahi. Hij zat 14 jaar lang bewezen onterecht vast in Guantánamo Bay in Cuba. In al die jaren is hij nooit van een misdaad beschuldigd door de Verenigde Staten. In zijn boek The Guantanamo Diaries vertelt hij het gruwelijke, Kafkaëske verhaal van zijn strijd voor vrijheid. Ould Slahi pleit als schrijver voor een wereld waarin vrijheid een aangeboren recht is en vergeving een kernwaarde. Mouhamedou schrijft de originele tekst voor de voorstelling, als ‘writer in residence’ bij NITE en De Balie. Een bijzonder indrukwekkende voorstelling!

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Of wil je graag nog wat extra informatie? Bezoek dan gemakkelijk de website voor tickets en info. De voorstelling start om 20:15 uur en zal tot ongeveer 21:30 uur duren. Kaarten kosten €23,50 voor de eerste rang, €18,50 voor de tweede en €16,- voor de derde rang.