Club Stëlz XXL bij Studio Tilburg

Informatie
Datum:
26 april 2024 22:00
-
27 april 2024 04:00
Prijs: 9,50
Locatie:Café Studio
Club Stëlz koningsnacht

Iedere woensdag kun je tijdens Club Stëlz helemaal uit je dak gaan bij Studio Tilburg! Hiermee is woensdag een ultieme stapavond geworden en is het altijd volle bak ambiance bij Studio Tilburg. Het grote succes van Club Stëlz vraagt om een extra XXL-editie tijdens Koningsnacht! Dit betekent dat je op vrijdag 26 april van 22:00 uur tot 04:00 uur terecht kunt bij Studio voor de verjaardag van Willy. Zoals je gewend bent van Club Stëlz en Studio komen ze met topartiesten. 

Wat kun je verwachten van Club Stëlz?

Eén groot feest natuurlijk! Tijdens deze extra grote editie van Club Stëlz komen artiesten als Turfy Gang, Nachtdienst, Gio, Gotu Jim, Freddy Moreira, Jantje en nog veel meer artiesten om Studio op zijn kop zetten! Daarnaast heeft Studio aangekondigd een internationale naam te strikken met een mega-achterban op TikTok. Wie dat is, houdt Studio nog heel even geheim. Houd vooral de Instagram van Studio in de gaten om niks te missen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STUDIO Tilburg ✨ (@studiotilburg)

Stëlz voor €4,00

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar de hele avond betaal je slechts €4,00 voor een blikje Stëlz! Stëlz is de eerste hard seltzer van Nederlandse bodem. Het populaire drankje is een goed én gezonder alternatief voor liefhebbers van bier of wijn. Stëlz is bruiswater waarbij fruitaroma en 4,5% alcohol is toegevoegd. In een blikje van vijfentwintig centiliter zitten slechts 63 calorieën, ideaal dus om te genieten van een heerlijk drankje zonder een bierbuikje te krijgen!

Bestel je tickets

Een ticket kost slechts €9,50. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want dit wil je niet missen! Tickets zijn beschikbaar via deze website!