Coen Bril & Desi van Doeveren: Before After in de Schouwburg

Informatie
Datum:
23 december 2022
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Tilburg
Coen Bril & Desi van Doeveren

Op woensdag 23 novembergeven Coen Bril & Desi van Doeveren musical in de Schouwburg genaamd Before After. Before After springt heen en weer tussen nu en toen – wat ging er mis tussen hen? En kun je werkelijk opnieuw beginnen? Een intieme musical vol meeslepende ballads – met invloeden vanuit popmuziek, singer-songwriter en akoestische folk.

Wanneer de jonge dertigers Ami en Ben elkaar tegenkomen, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die na een ruzie uit haar leven verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven.

Meer info

Bij de musical hoort ook een randprogramma. Deze start om 19:30 uur en de toegang is gratis, je moet wel van tevoren reserveren. Kaartprijzen zijn variërend. Voor een kaartje op de eerste rang betaal je €27,50, voor de tweede rang betaal je €25,50 en voor een kaartje op de derde rang betaal je slechts €20,50. Ben je 26 jaar of jonger? Dan betaal je slechts €12,50. Haal je tickets hier!