Agenda

collectierondleidingen

Collectierondleidingen bij Bibliotheek LocHal

Wanneer: 20 augustus 2019 van 14:00 tot 14:30 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: Gratis

Collectierondleidingen bij Bibliotheek LocHal

Waar staan de spannende boeken? Waar zijn de waargebeurde verhalen gebleven? En wat staat er nu eigenlijk in het WoordLab? Ben je na de verhuizing naar de Bibliotheek LocHal de weg in de collectie een beetje kwijtgeraakt, of ben je voor het eerst in de bibliotheek en wil je graag weten waar je de boeken van je favoriete schrijvers kunt vinden? Dan kan je vanaf 6 augustus een collectierondleiding volgen.

Rondleidingen collectie

De Bibliotheek LocHal merkte dat sommige bezoekers niet meer helemaal hun weg kunnen vinden in de collectie sinds de nieuwe Bibliotheek begin dit jaar is geopend. Daarom starten ze in augustus met collectierondleidingen. Tijdens de rondleiding neemt een bibliotheekmedewerker je in een half uurtje mee door de collectie en het gebouw, zodat je daarna moeiteloos je weg (weer) weet te vinden.

Interesse?

In de maand augustus zijn er rondleidingen dinsdag 6, 13, 20 en 27 augustus om 14.00 uur. Vooraf aanmelden voor de rondleiding is niet nodig. De rondleiding start bij de balie van gastvrouwen, aan ingang aan de zuidzijde (dat is aan de kant van het spoor) van de LocHal.

Locatie

Reageer op dit bericht