Laden Evenementen

Comedy voorstelling Plien & Bianca in de Schouwburg

Informatie
Datum:
21 maart 2022
Tijd:
20:15 tot 21:55
Prijs: €26,50

Op maandag 21 en dinsdag 22 maart vindt er vanaf 20:15 een comedy voorstelling in de Schouwburg plaats. In deze nieuwe voorstelling En nu dan? zorgen Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman voor een unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Er komt weer een hele stoet verschillende typetjes langs, spoedverkledingen, sublieme timing en een majestueus decor. Lees snel verder voor meer informatie. 

Over het comedy duo

Plien en Bianca zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Het duo leerde elkaar kennen op de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Ze hadden hetzelfde gevoel voor humor en daarmee werd de basis gelegd voor een carrière als cabaretduo. Ze speelden samen in de jeugdserie Zaai, het programma Biks, Koefnoen en in verschillende voorstellingen en films. Nu staan ze eindelijk weer samen op de planken met hun nieuwe voorstelling En nu dan?.

Verkoopinformatie

De voorstelling is te zien op maandag 21 en dinsdag 22 maart om 20:15 in Schouwburg Tilburg. Tickets zijn te koop vanaf €26,50 via deze website of 013 – 543 22 20