Agenda

Aafke Romeijn godzilla

Concert Aafke Romeijn met haar nieuwe album ‘Godzilla’

Wanneer: 9 oktober 2021 van 20:00 tot 23:59 Waar: Theater De NWE Vorst Entree: €23 voor twee personen
Bestel tickets

Concert Aafke Romeijn met haar nieuwe album ‘Godzilla’

Aafke Romeijn keert terug naar Tilburg op 9 oktober met haar nieuwe album ‘Godzilla’, de muzikale vertaling van haar dichtbundel ‘Leegstand’. Muziek om te huilen én te dansen (op je stoel).

Poëziedebuut Leegstand

In samenwerking met het festival Tilt en de Arbeiderspers bracht Aafke Romeijn vorig jaar haar poëziedebuut Leegstand uit. Romeijn verkent daarin haar depressies alsof het lege winkelpanden zijn en geeft ze een inkijkje in hoe het is om de dag door te komen als depressies je teisteren.

Album Godzilla

In februari kondigde ze de komst van haar nieuwe album ‘Godzilla’ aan; een muzikale vertaling van de dichtbundel, verhuld in Nederlandstalige artpop songs die taboes over zware periodes doorbreken, over de troost die hoge gebouwen in dichtbevolkte steden bieden en over Godzilla, het monster uit de bekende Japanse film.

De nieuwe plaat ‘Godzilla’ volgt na het goed ontvangen album ‘M’ uit 2019. Op 5 maart presenteerde Aafke de eerste single van het album. ‘Zelf’ is een bloed eerlijk en ontwapenend nummer over het onderhouden van een relatie tijdens een depressie, waarin de luisteraar een voorproefje krijgt van een eclectische, nieuwe sound.

Hall of Fame on tour

Tijdens de renovatie/verbouwing van de Hall of Fame werken wij samen met verschillende partners in de stad, om zo toch nog een tof programma neer te zetten! Deze show bekijk je in de Nieuwe Vorst, in samenwerking met Krakers.

Krakers Tilburg

Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken Theater De Nieuwe Vorst en vullen alle hoeken, kieren, kelders, zalen en graszoden met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen.

Tickets en meer informatie

Dit evenement vindt plaats op 9 oktober 2021 en begint om 20.00 uur. Tickets koop je hier. Je koopt twee tickets voor €23,-. Meer informatie vind je ook op het Facebook event.

 

Locatie