Laden Evenementen

Concert Famous Blue Raincoat bij Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
22 juni 2022
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: €15,00
Locatie:Het Witte Kasteel
Famous Blue Raincoat

Ben jij fan van de muziek van Leonard Cohen? Kom dan woensdag 22 juni om 20:00 uur naar het tribute concert bij Het Witte Kasteel. Lees snel verder voor meer informatie over het concert!

Cohen tribute

Live muziekprogramma van Cohentribute.com, rondom het rijke oeuvre van Leonard Cohen. Leonard Cohen schreef teksten en melodieën die we telkens weer willen horen.

Tijdloze melodieën, samengebracht uit scherpe inzichten, gevoelens en situaties. Over relaties of menselijke verhoudingen, over de liefde, een relaas over de maatschappij of vroegere gebeurtenissen. Allemaal hebben ze een ding gemeen… het zijn gelaagde verhalen. Juist daardoor is een live uitvoering van zijn nummers vaak zo intens.

Grote nummers, intiem en sfeervol gebracht. De kracht van Cohentribute.com zit het in de eigen arrangement van klassiek en vaak orkestrale songs terug gebracht tot de tekst essentie en minimale bezetting, maar meerstemmig uitgevoerd. Uiteraard ontbreken vandaag Hallelujah en Suzanne niet maar ook minder bekende nummers zullen worden uitgevoerd, vaak geïntroduceerd met een anekdote of duiding van de tekst van het nummer.

Cohentribute.com, bestaande uit Elrieke van Gelderen, Marco van der Velden en Hans Ligtenberg, selecteerde songs uit zijn oeuvre en maakte akoestische en vocale arrangementen om de sterke songteksten volwaardig tot hun recht te laten komen.

De Muzikanten

Marco van der Velden, enorm gewaardeerd muzikant in studio, theater en live en die combinatie zie je zelden! Multi-instrumentalist met een voorkeur voor basgitaar. Componeert, produceert, speelt en ademt muziek. Live muzikant en audio-enigineer. Laatste jaren samen met Hans in verschillende formaties muziek en begeleiding van artiesten verzorgd.

Elrieke van Gelderen, Singer Songrwriter, Vocal Coach. Veelzijdig artiest met een breed repertoire en is op mening podium te vinden, waar ze in diverse samenstellingen optreedt, solo; met Elrieke & Friends en Cohen Tribute. Daarnaast Vocal- en Songwriter coach bij Vocal Center in regio Waalwijk

Hans Ligtenberg, zanger, singer songwriter, theatermaker, presentator, gitarist.
Sinds eind jaren ’70 als freelance muzikant actief als gitarist/zanger in verschillende projecten / bands. Spelend in Theater en horeca sector. In 2020 gestart met schrijven en componeren van eigen teksten en songs, resulterend in 2022 een nieuwe voorstelling “In de tijd van je leven, met uitsluitend eigen origineel materiaal.

Interesse?

Het vindt plaats op woensdag 22 juni om 20:00 uur en entree is €15,- per persoon. Meer informatie vind je op deze website.