Agenda

Concert Glenn de Roo bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Wanneer: 8 augustus 2021 van 12:30 tot 13:45 Waar: Het Witte Kasteel Entree: €12,50
Bestel tickets

Concert Glenn de Roo bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Op zondag 8 augustus kun je bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand genieten van een concert van Glenn de Roo. De entree is €12,50. Lees snel verder. 

Over het concert

Geboren in 1994. Studeerde aan het Conservatorium in Tilburg en aan het Conservatorium Palma de Majorca. Glenn werd al vroeg aangetrokken door populaire muziek en kreeg op zijn 14e zijn eerste elektrische gitaar. Hij leerde daar zelf muziek mee maken en werd drie jaar nadien lid van een band die rock, blues en veel muziek uit de jaren 60 en 70 speelde.

Via internet zag hij de flamencogitarist Sabicas spelen en was meteen verkocht door de mystiek, de klank en de techniek van deze gitarist. Hij heeft toen besloten flamenco-les te nemen, werd daardoor enorm geboeid en gegrepen, studeerde hard om die zich eigen te maken. De stap naar de klassieke gitaar was niet groot en snel genomen en na een aantal jaren les ging hij naar het conservatorium.

Glenn’s fascinatie voor muziek is in de loop der tijd zeker niet minder geworden. Wel is zijn techniek op de gitaar naar een hoger niveau getild en is zijn spel erg doorvoeld en genuanceerd. Hij is een gitarist die zijn instrument volledig beheerst en ook alle mogelijkheden in zijn vertolkingen weet uit te buiten. 

Meer informatie

De entree is €12,50. Het concert start om 11:00 uur en om 12:30 uur. Reserveren kan via deze link. 

Locatie