Laden Evenementen

Concert ‘La Vita è Bella’ in Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
15 mei 2022
Tijd:
11:00 tot 14:00
Prijs: €12
Locatie:Het Witte Kasteel

Op 15 mei vanaf 11:00 viert Tango Y Canciones hun 10-jarig bestaan met een concert genaamd ‘La Vita è Bella’. Dit concert vindt plaats in Het Witte Kasteel in Loon op Zand en entree kost €15,- (gratis voor kinderen t/m 12 jaar). Kom jij het 10-jarig bestaan meevieren? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

Over Het Witte Kasteel

Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Noord-Brabant is een trouwlocatie, een feestlocatie, een evenementenlocatie en een zakelijke locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, rondleidingen en condoleances. Het kasteel is uniek, bijzonder, historisch en veelzijdig.

La Vita è Bella

Bij de viering van het 10-jarig bestaan van de groep staat de volgende vraag centraal: ‘Wat maakt het leven zo de moeite waard, ook al zijn er soms tegenslagen?’. Terugkijkend naar het gezamenlijke avontuur van Tango Y Canciones speelt de groep een aantal favoriete uit eerdere programma’s. Dit wordt dus gegarandeerd spektakel en een genot voor de oren.

Meer informatie

Informatie over Tango y Canciones en het verdere programma is te vinden op de website van Het Witte Kasteel. Reserveren voor het concert kan door dit formulier in te vullen.