Agenda

L'Aventure Musicale

Concert L’Aventure Musicale in Theaters Tilburg (AFGELAST!)

Wanneer: 15 maart 2020 van 14:30 tot 16:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €20,50
Bestel tickets

Concert L’Aventure Musicale in Theaters Tilburg (AFGELAST!)

Op zondag 15 maart staat L’Aventure Musicale in de concertzaal van Theaters Tilburg. Peter-Paul van Esch en het orkest zoeken de rode draad in allerlei muziekstukken over vrijheid en vaderlandsliefde. Van 14.30 tot 16.30 uur zijn de klanken van het orkest te horen.

Je heb het vast wel eens meegemaakt: je komt iemand tegen met wie het meteen klikt en die je hoe dan ook tegenkomt in je leven. Een zielsverwant. De oude Japanse legende van de rode draad vertelt hoe een onzichtbare rode draad willekeurige mensen verbindt in het leven.

Succesvolle reeks

Een mooi thema in de reeks van succesvolle projecten van L’Aventure Musicale, waar de passie voor muziek als een rode draad de muzikanten verbindt. Ook de liefde met muziektitels als Radar Love, El tango de Roxanne uit de film Moulin Rouge zal indruk maken.

De presentatie van de voorstellingen is in handen van Danielle Lous en de voorstelling wordt artistiek omlijst door Ali Clarke, een Ierse danseres die met rode draden een cross-over maakt tussen dans en circus op het podium en in de zaal. Daarnaast zal Josanne Buiting de muziek vergezellen van prachtige beelden.

Veiling

Naast muziek worden ook kunstwerken gecreëerd door Ali Clarke. Deze verrassende kunstwerken worden na afloop van de concerten in de foyer van de concertzaal geveild.

Tickets

Tickets voor dit concert van L’Aventure Musicale zijn voor €20,50 te verkrijgen op de website van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht