Agenda

het cenakel

Concert Olga Vocaal Ensemble

Wanneer: 26 juni 2021 van 20:15 tot 22:15 Waar: Het Cenakel Entree: €19.50
Bestel tickets

Concert Olga Vocaal Ensemble

Het is zover! Olga Vocal Ensemble mag eindelijk op tournee met het nieuwe programma Aurora. In de wereld van de afgelopen tijd, waarin mensen steeds verder uit elkaar groeiden, zocht Olga Vocal Ensemble naar muziek die ons dichter bij elkaar brengt. Aurora is hun antwoord. Het ensemble presenteert een concert dat zeer persoonlijk is en op een muzikale manier herinnert aan het feit dat ons samenzijn groter is dan de afstand. Hoe groter de duisternis, des te feller vlamt aurora.

Over Olga Vocal Ensemble

Olga Vocal Ensemble heeft de thuisbasis in Utrecht. De zangers komen uit Nederlands, IJslands, Engels, en Russisch-Amerikaans. Het is klein begonnen, maar al snel hadden ze hun eerste show op de IJslandse ambassade in Brussel, daarna een debuut in Nederland en ook een tour door IJsland in 2013. Sinds dien hebben ze vier albums opgenomen, hebben ze een tour gehad door Europa en Amerika, daarnaast hebben ze ook een optreden gehad in het Concertgebouw in Amsterdam.

Ze zijn tevens gaan samenwerken met componisten en andere internationale artiesten en zijn zo een samenwerking aangegaan en een virtueel zangfestival gecreëerd tijdens de lockdown in 2020.

Kaartjes en praktische informatie

  • Een normaal ticket kost €19,50 en koop je hier
  • Locatie: Cenakelkerk, Tilburg
  • Adres: Cenakel 1, 5022 KK Tilburg
  • Datum: 3 juli 2021
  • Tijd: 20.15 uur

Check deze website voor meer informatie.

Locatie