Agenda

Hall of Fame

Concert: The Ax effect & Black Djangos in Hall of Fame

Wanneer: 13 februari 2022 van 20:00 tot 23:59 Waar: Hall of Fame Entree: €12
Bestel tickets

Concert: The Ax effect & Black Djangos in Hall of Fame

Op zondag 13 februari 2022 kun je genieten van een flinke portie Brabantse rock & roll met The Ax effect + Black Djangos in Hall of Fame!

The Ax effect

Deze Tilburgs/Etten-Leurse driemans-formatie. Speelt lompe hardrock and roll. Gitaar-Riffs met een bluesy gevoel. Stuwende baslijnen, en een drummende zanger die schreeuwend probeert de trommelvliezen te klieven! Er worden uiteenlopende thema’s behandeld waaronder: bijlen, kettingzagen en bier. Niet geschikt voor mensen die met sorteerknijpers werken.

Black Djangos

Black Djangos is een psychedelic surf rockband, die inmiddels al heel wat publiek overtuigd heeft, sinds het ontstaan rond 2019. Inspiratie halen ze uit muziek van the Fuzztones, Dick Dale, the Surfaris en the Cramps. Muziek met een sinister randje. Black Djangos brengt spookachtige geluidscollages en bezwerende vocalen, geïnspireerd door horror comics en roadmovies en voert het publiek mee op een sonic revival met veel reverb en twang. De Tarantino’s van de surfrock met hun eigen eclectische sound.

Tickets en meer informatie

Het concert vindt op zondag 13 februari 2022 plaats in Hall of Fame. Kaartjes koop je hier in de voorverkoop voor €12,- per stuk. Voor meer informatie kun je ook het Facebook-event bekijken.

Locatie