Concert UAN duo bij Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
13 maart 2022
Prijs: €15,-
Locatie:Het Witte Kasteel

Op zondag 13 maart 2022 is het tijd voor een heerlijke muzikale ochtend/middag bij Het Witte Kasteel. Het UAN duo komt speciaal voor jullie een concert geven. Het concert sluit geheel aan bij de stijl van het kasteel. Lijkt het jou leuk om dit concert te bezoeken? Lees dan snel verder!

Het UAN duo

Het UAN duo is een jong en ambitieus saxofoon duo dat in 2021 is opgericht. Nuno Silva (Portugal) en Hannah Koob (Duitsland) zijn bevlogen en gepassioneerde  muzikanten die beiden hun hart hebben gevolgd en voor de muziek naar Nederland zijn verhuisd. Met veel plezier hebben zij de afgelopen jaren in ons land gestudeerd aan het conservatorium. Inmiddels nemen zij actief deel aan de kleurrijke en levendige Nederlandse klassieke muziekscene. Hun verschillende muzikale en culturele achtergronden bieden hen een grenzeloos spectrum aan mogelijkheden en ideeën.

Programma

Voor dit concert hebben Hannah en Nuno een mooi programma samengesteld, dat bestaat uit een divers repertoire uit de 20e eeuw. Het laat je verrassende mogelijkheden zien dat een saxofoon duo kan hebben. Voor jou als bezoeker biedt dit concert een mooie gelegenheid om te komen genieten van bijzonder repertoire dat uitstekend past in het historische decor van Het Witte Kasteel.

  • François Rosse – XIMI
  • Santiago Báez  – Anemoi Suit
  • Paul Hindemith – Konzerstück für zwei Saxophon
  • Ruby Fulton – Isto Ist
  • Georg Philipp Telemann – delen uit: Duette für zwei Flöte
  • Francis Poulenc – Sonate pour deux clarinettes

Interesse?

Lijkt het jou leuk om dit concert te bezoeken? Dat kan! Reserveer gemakkelijk jouw plaats via de website. De voorstelling begint om 11:00 uur en kaarten kosten €15,- en voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang gratis!