Agenda

Conny Janssen

Conny Janssen Danst: KIEM in de schouwburg

Wanneer: 28 februari 2020 van 20:15 tot 21:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €19,50
Bestel tickets

Conny Janssen Danst: KIEM in de schouwburg

Conny Janssen Danst is terug in het theater met de avondvullende productie KIEM. Een dansvoorstelling over veerkracht, levensdrift en de drang om uit te breken. KIEM is vrijdag 28 februari te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. Voorafgaand aan de voorstelling vindt een inleiding plaats.

Vorig seizoen was er de indrukkende voorstelling Broos, waarvoor choreografe Conny Janssen zich liet inspireren door de aftakeling van haar moeder. Na die intense ervaring schreeuwde een tegenstem, een roep om het leven in al haar kracht en schoonheid te omarmen. De voorstelling KIEM gaat over het gevecht dat geleverd moet worden om te kunnen ontsnappen aan dat was je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het verlangen van het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen. De dansers van KIEM dansen op livemuziek.

Informatie en ticketverkoop

De voorstelling van Conny Janssen Danst is te zien op vrijdag 28 februari om 20.15 uur. Informatie en tickets zijn te verkrijgen via de website van Theaters Tilburg. De tickets voor KIEM zijn verkrijgbaar vanaf €19,50.

 

Locatie

Reageer op dit bericht