Laden Evenementen

Corpo Máquina Society in de Schouwburg

Informatie
Datum:
17 september 2022
Tijd:
20:15 tot 21:15
Prijs: €19,50
Locatie:Schouwburg Tilburg
corpo maquina society

Een project met professionele dansers, voetballers/coaches, muzikanten en jeugd uit onze stad. Ieder werk van choreograaf Guilherme Miotto is een ontmoeting. Met als resultaat is een dynamische, levenslustige voorstelling voor jong en oud.

Over de voorstelling

Ieder werk van choreograaf Guilherme Miotto is een ontmoeting. Zo slaat hij in deze voorstelling niet alleen een brug tussen volwassenen en kinderen, ook tussen voetbal en dans. Met een groep professionals bestaande uit zeven dansers, zeven freestyle voetballers/sportcoaches en twee muzikanten werkt hij samen met een groep jeugdige deelnemers uit de stad. De volwassenen in het gezelschap hebben als enige opdracht om deze kinderen in het middelpunt te plaatsen. Want kinderen weten de weg. Zo creëert hij een dynamische, levenslustige voorstelling voor jong en oud. Een voorstelling waarin de connectie tussen voetbal, theater en het leven steeds voelbaarder wordt.

Meer info

Een normaal kaartje kost €19,50. Maar voor jongeren tot en met 26 jaar betaal je maar €12,50 voor een kaartje. Tickets kopen kan hier!