Laden Evenementen

Crashtest Ibsen bij de Schouwburg (première)

Informatie
Datum:
16 september 2023
Tijd:
19:00 tot 23:00
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Tilburg

Op zaterdag 16 september komt Het Zuidelijk Toneel naar de Schouwburg met de voorstelling Crashtest Ibsen. De voorstelling begint om 19:00 uur en eindigt om 23:00 uur. De prijzen voor de tickets variëren. Benieuwd? Lees snel verder!

Crashtest Ibsen is een komische bingewatch-voorstelling in samenwerking met Theaterproductiehuis Zeeland waarin Sarah Moeremans nog één keer haar Ibsens uit de kast trekt.

Over de voorstelling

Tijdens de voorstelling volg je de ervaring in een Noors stadje in de negentiende eeuw waarin drie drama’s tegelijkertijd lijken af te spelen. Maak je klaar voor een onvergetelijke theaterervaring vol plottwists, drama en messcherpe dialogen. Tussen de afleveringen door is het ook goed toeven, want er zijn Noorse snacks aanwezig en kun je een praatje maken met de acteurs.

Meer informatie

De prijzen variëren, maar ben je 26 jaar of jonger? Dan kun je voor slechts €15,- naar de voorstelling. Wil  je meer weten over deze te gekke theatervoorstelling? Neem dan snel een kijkje voor meer informatie óf informatie over de kaartverkoop op de website van de Schouwburg!