Agenda

Culinair

Culinair Kerstprogramma bij Van Der Valk Hotel Gilze – Tilburg

Wanneer: 24 december 2020 om 12:00 uur tot 26 december 2020 om 22:00 uur Waar: Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg Entree: Diverse prijzen

Culinair Kerstprogramma bij Van Der Valk Hotel Gilze – Tilburg

Bij Van Der Valk zijn de kerstdagen altijd een waar culinair festijn! Ze starten op 24 december (kerstavond) al met hun gastronomische kerstprogramma. Vanzelfsprekend zijn er kerstbrunches op beide kerstdagen en de 3- of 4-gangen kerstmenu’s, waarbij je kan kiezen uit diverse heerlijke gerechten!

Kerstavond à la carte

Op Kerstavond kan je genieten van de à la carte Kerstkaart in het in kerstsferen gedecoreerde restaurant!  Oók ’s middags vanaf 12.00 uur kan je die dag al terecht voor een kerstlunch.

Live Cooking: Kerstavond Fine Dining Buffet

De dag vóór de twee kerstdagen, op Kerstavond dinsdag 24 december, hebben ze het spectaculaire Kerstavond Live Cooking Fine Dining Buffet! Een scala aan gerechten wordt live bereid vanuit de nieuwe open keuken en vele heerlijkheden presenteren ze in buffetvorm, met een ruime keuze uit diverse vlees- en visgerechten met uitgebreide garnituren, vol van smaak en voor ieder wat wils. Natuurlijk hebben ze ook aan de kinderen gedacht!

Een heerlijke avond van onbeperkt genieten, tweeënhalf uur lang, inclusief drankjes: bier, fris wijn, binnenlands gedistilleerd, koffie, thee!

Het Kerstavond live cooking buffet kent drie aanvangstijden om 17.30 & 18.00 & 18.30 en duurt tweeënhalf uur.

Live Cooking: Fine Dining Kerstbrunches

Op beide kerstdagen verzorgen ze vanuit de nieuwe open keuken Fine Dining Kerstbrunches, waarbij de koks vele heerlijkheden live zullen bereiden. Ook hier kan je onbeperkt genieten van allerlei delicatessen die ze op de buffeteilanden zullen presenteren. Tweeënhalf uur genieten, inclusief bier/fris/wijn/binnenlands gedistilleerde dranken!

Kerst keuzemenu 3-gangen

OP de avonden van 25 en 26 december vindt er in het vernieuwde restaurant een culinair driegangendiner plaats met diverse heerlijke gerechten. Om nóg meer keuze te bieden, hebben ze ook enkele exclusieve gerechten voor een kleine meerprijs.

Kerstmenu 4-gangen Adults Only Live Music

De 4-gangen kerstmenu avonden, welke op beide Kerstdagen plaatsvinden, beloven een waar avondje uit te worden. Omlijst door live muziek, presenteren ze een culinair 4-gangenmenu waarbij je keuze hebt uit heerlijke gerechten.

Live Cooking: Gerrits Fine Dining Kersteditie

Met het Live Cooking: Gerrits Fine Dining Kersteditie op beide kerstdagen geef je Kerstmis een extra exclusieve culinaire invulling! De chefs hebben hun uiterste best gedaan om de meest verfijnde hoogstandjes aan je te kunnen presenteren en de koks zullen live de heerlijkste gerechten bereiden vanuit de open keuken, waarbij je ook nog een keuze kunt maken uit een grote variëteit aan voor- hoofd- en nagerechten!

Nachtje weg met kerst

Je kan de culinaire avonden ook combineren met twee of drie nachtjes in het hotel. Naast de veelzijdigheid van het hotel met eigen wellness centre en hotelcasino, is er zeker tijdens de kerstvakantie ook van alles in de omgeving te doen, zoals een bezoek aan de sprookjesachtige Efteling of Safaripark Beekse Bergen in winterse sferen. Of wat dacht je van de gezellige steden Tilburg, Breda of Antwerpen?

Reserveren

Vanwege de beperkte aantal plaatsen verzoeken ze je om alles tijdig te reserveren.  Dit kan online of telefonisch via: +31 161 45 49 51.

Locatie